Handelsvilkår

 

 

 

Handelsvilkår for Disolut.dk

 

 

 

Generelle oplysninger om virksomheden

 

 

 

Virksomhedens juridiske navn: Disolut Danmark
CVR-nummer: 40798447
Adresse: Margrethevej 3, DK-4130 Viby Sjælland
Telefonnummer: +45 29452322
Officiel e-mail adresse: info@disolut.dk
Officiel web-adresse: https://www.disolut.dk/

 

 

 

Betaling og Sikkerhed

 

 

 

Alle priser er inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.
På Disolut.dk kan du betale med:
· Dankort
· Visa
· Mastercard
· VISA Electron
Der tages ikke gebyr ved betaling på Disolut.dk
Betalingstransaktionen sker via en SSL-krypteret forbindelse.
Beløbet for ordren trækkes først, når varerne sendes fra Disolut.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

 

 

Levering

 

Hos Disolut Danmark, vil vi gerne have du er glad, så derfor er alle vores forsendelser gratis for dig. Du skal kun tænke på, hvilke produkter du ønsker at købe. 

Privatlivets fred har høj prioritet hos Disolut.dk. Vi sørger for, at det ikke er muligt for tredjemand at se hvad pakken indeholder.

 

Forsendelser til udlandet pålægges et portogebyr baseret på vægten af den samlede ordre. Bor du udenfor EU kan forsendelsen pålægges yderligere afgifter af din lokale toldmyndighed.

 

Leveringstid:
Leveringstiden er normalt 4-5 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet.
Disolut.dk benytter følgende fragtfirmaer: Post Nord.

 

 

Fortrydelsesret

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@disolut.dk.

 Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 Varer undtaget fortrydelsesretten

– Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelse- eller hygijenemæssige årsager, ikke er egnet til at blive returneret, og forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket emballage dækker også over specialemballage, der beskytter varen, eller som har et givende formål. 

 

 Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler, at du returnerer i samme forsendelseskasse, som du modtog varen i.

 

Varen skal sendes til:

Disolut.dk /Disolut Danmark
Margrethevej 3, 4130 Viby Sjælland
Tlf: 2945 2322

Mail: info@disolut.dk

 

Du skal sende med omdeling direkte til ovenstående adresse. (Dvs. ikke til pakkeshop eller lignende)

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Virksomhedens juridiske navn: Disolut Danmark
CVR-nummer: 40798447
Adresse: Margrethevej 3, DK-4130 Viby Sjælland
Telefonnummer: +45 29452322
Officiel e-mail adresse: info@disolut.dk
Officiel web-adresse: https://www.disolut.dk/

 

Du kan søge momsen retur for varer, som vi har leveret til en dansk adresse, og som du efterfølgende fører ud af landet til et ikke EU-land. For at vi kan refundere din moms skal du tilsende os den originale faktura med toldstempel per almindelig post. Denne skal være modtaget af disolut.dk 

senest 2 måneder efter at varerne er udført af EU. Du bedes endvidere oplyse dit danske kontonummer. For hver faktura hvorpå der ønskes refusion pålægger vi et administrationsgebyr på 100 kr., som vi fratrækker i din refusion.

 

 

Nyhedsbrev 

Som butik vil vi kun udlevere den information som er nødvendig for at sende din ordre. Dvs. navn, adresse, email og de relevante produktdata. Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du ca. en gang om ugen modtage en email indeholdende nyheder, tilbud og andre produktopdateringer. For at tilbyde denne service vil vi opbevare dine informationer i en sikker database, der anvendes til udelukkende anvendes til markedsføring af vores produkter. Al information i databasen vil blive behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

Din email adresse opsamles under registreringsprocessen og gemmes i vores database med henblik på markedsføring af vores produkter. Din email adresse videregives ikke til tredjemand.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde dig ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i selve nyhedsbrevet.

 

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

· navn
· adresse
· telefonnummer
· mailadresse

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Disolut Danmark og opbevares i fem år regnet fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Herefter slettes oplysningerne.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Den dataansvarlige på www.disolut.dk er Disolut Danmark. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@disolut.dk

Se vores persondatapolitik for yderligere information

 

Klageadgang 

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på info@disolut.dk eller tlf. 29452322. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret maj 2019

 

Kontakt

CVR: 40798447

Adresse: Margrethevej 3,

DK-4130 Viby sjælland

Tlf: +4529452322

Mail: info@disolut.dk