Invertase

 

Hvad er Invertase?

Invertase er et enzym, som opdeler sakkarose i glukose og fruktose. Fordi enzymet i sig selv er et klart navn, har vi valgt at kalde produktet enzymets navn. Alle sukkerarter, vi modtager, skal nedbrydes af vores krop, så det kan behandles yderligere. Sakkarose (bordsukker) består af en glukoseenhed forbundet med en fruktoseenhed. Disse enheder skal være adskilt i vores tarm for at blive absorberet i vores krop gennem tarmvæggen. På denne måde kan kroppen trække energi ud af kulhydratet.

Brug af INVERTASE

Det er meget svært at angive, hvor mange kapsler du skal tage ad gangen. Dette varierer fra person til person og afhænger af graden af intolerance og måltidsstørrelsen. Vores standardråd er: Tag en til tre kapsler før måltidet eller væske. Det er ikke noget problem at tage flere kapsler om dagen, maksimalt 15 kapsler om dagen. Har du svært ved at sluge kapslerne? så kan du åbne kapslerne og drysse indholdet ned i væske. INVERTASE virker i omkring en halv time, hvorefter du skal tage en til tre kapsler med et nyt måltid. Hent produktfolderen her.

Invertase, Saccharose, tafelsuiker, sucrose

 Sukker / kulhydrater

Sukker kan være forskellige former for kulhydrater. Der findes forskellige typer sukkerarter i vores kost, såsom mælkesukker (laktose), frugtsukker (fruktose) og bordsukker (sakkarose). Sakkarose, også kendt som bordsukker, er meget sødt og forekommer naturligt i for eksempelvis sukkerrør og sukkerroer. Sakkarose er et disakkarid og består af en glukoseenhed forbundet til en fruktoseenhed.

Hvad er sakkarose i?

Sakkarose er til stede i mange fødevarer i dag. Det kan naturligvis være til stede i vores kost, fx i frugt og majs. Sakkarose findes også i sukkerroer og sukkerrør. Granulatsukker er udvundet af sukkerroer og sukkerrør. Så hvis du ønsker at undgå sukker, så anbefaler vi at benytte en diætist.

Ingredienser

INVERTASE indeholder enzymet Invertase (250 enheder), Calciumcarbonat (fyldstof), HPMC (vegetarisk gelatinekapsel).
INVERTASE er velegnet til vegetarer.
INVERTASE er velegnet til enhver alder. For børn under fire år, råder vi til at åbne kapsler og drysse indholdet i noget væske.

 

Kontakt

CVR: 40798447

Adresse: Margrethevej 3,

DK-4130 Viby sjælland

Tlf: +4529452322

Mail: info@disolut.dk