Laktoseintolerance

Symptomer på laktoseintolerance

Se symptomer på nedestående links.

https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/mave-tarm/tilstande-og-sygdomme/tyndtarm/laktoseintolerans/ 

https://allergi.astma-allergi.dk/foedevareallergi/hvadskalduundgaa/mael

https://netdoktor.dk/sygdomme/fakta/laktoseintolerans.htm 

 

Har du laktoseintolerance?

Disolact laktase forbedrer fordøjelsen af ​​laktose hos mennesker, der har svært ved at fordøje laktose. Disolact laktase anvendes derfor hver gang du bruger en vare som f.eks. mælk eller indeholder mælkekomponenter. For hvert produkt, der indeholder laktose (dessert, is, kage, cappuccino), skal du tage en Disolact laktase kapsel. Dette supplerer midlertidigt laktasemanglen og laktosen fordøjes ordentligt.
Vil du prøve det? Bestil en prøve her.

(Vi advarer dig: En ny verden vil åbne sig for dig)

 Grad af laktoseintolerance

I hvilket omfang mennesker kan tolerere laktose varierer fra person til person. Den hurtigste måde at finde ud af dit tolerance niveau på er følgende. prøv det! Et glas mælk (200 ml) indeholder ca. 10 gram laktose.

Hvis du ved, hvor meget laktose du kan tolerere, kan du “lege” med dette, hvis du har glemt dine Disolact kapsler. Så ved du, om du kan drikke en cappuccino eller om det er bedre at drikke kaffe uden mælk.

Børn og laktoseintolerance

Børn kan også lide af laktoseintolerance. Det er derfor vigtigt som forældre at være opmærksom på symptomer. Der er laktose i mange produkter, især drikkevarer, slik og småkager til børn. Så snart børn indser, at alle disse godbidder er tilgængelige for dem med en Disolact laktase kapsel, vil de helt sikkert ikke glemme dette. Erfaringen viser, at børn selv er opmærksomme på, at de tager kapslerne inden indtagelse af laktoseholdige produkter.

 

Laktoseindhold i forskellige fødevarer

Billedresultat for lactose in products

 

Kontakt

CVR: 40798447

Adresse: Margrethevej 3,

DK-4130 Viby sjælland

Tlf: +4529452322

Mail: info@disolut.dk